+47 2242 7600
reservasjon@kongenavmiami.no
Home » Gruppetur & Event

Gruppetur & Event

Vi har lang erfaring og solid kompetanse for å håndtere din firmatur eller gruppetur. Vi kan skreddersy ditt program ned til den minste detalj. Det vanskeligste med en gruppetur er å få alle sammen inn på trendy restauranter og kule barer/nattklubber eller kanskje en takterrasse. Det er her ofte mange tilsvarende selskaper kommer til kort. De bruker en agent som de har brukt i alle år og denne agenten har brukt de samme restauranter og utesteder siden tidenes morgen. Beklager, at vi er så brutale, men dette er ofte tilfelle. Her skiller vi oss ut med vår spesifikke kompetanse.

 

Valg av hotell er meget viktig og vi har kun avtaler med de aller kuleste hoteller i forskjellige prisklasser. Vi har selv bodd på alle hotellene vi anbefaler og kjenner derfor til styrkene og svakhetene og ikke minst til hvilke rom man bør booke. Vi har på bakgrunn av våre eksklusive hotellavtaler tilgang på de forskjellig romtypene og ikke bare “run of house” som betyr at man ikke vet hvilken rom-type man får.

 

Vi optimaliserer logistikken fordi vi kjenner hotellene og nærområdene.

 

Ønskes reiseledere som tar vare på dere under hele oppholdet? Vi har særdeles reisevante, representative og profesjonelle mennesker, som også kjenner byen, hotellet, restauranten, nattklubben etc. til minste detalj. Basert på egenopplevde erfaringer.

 

Ta gjerne kontakt, slik at vi kan diskutere din neste firmatur. Vi har gode referanser som du kan kontakte. Vi gjør de fleste storbyer og spesielle destinasjoner rundt i verden.

 

En liten detalj som en perfekt middags-rett en guddommelig drink eller rett og slett et nyskapende designhotell kan forandre din tur fra bra til strålende! Slik at ditt selskap og du fremstår på aller beste måte overfor dine ansatte, samarbeidspartnere og/eller kunder.

 

 

Forespørsel

Hva er formålet med reisen?
 Firmatur  Ledelse-tur
 Studietur Kunde-/leverandørtur
Kick off  Feire en merkedag
Produktlansering Incentive tur
Vennetur  
 Ankomstdag
 Avreisedag
Ønsket destinasjon
Forventet antall deltagere
Ønsker og kommentarer
Fornavn
Etternavn
Firma
Mobilnummer
Jobbnummer
Epostadresse
Addresse
Postnummer
By
Land

Vi hjelper deg over hele verden. Ta kontakt her!

Forespørsel

Forespørsel

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.