+47 2242 7600
reservasjon@kongenavmiami.no
Home » Vilkår

Vilkår

Bestilling
Reservasjoner og forespørsler kan sendes til vår epostadresse reservasjon@kongenavnewyork.no.

Du kan også ringe oss på telefon: 99 49 88 70, 3307 3600, eller bruke vår online chat.
Våre åpningstider er mandag til fredag 9-17

I de fleste tilfeller vil vi komme tilbake til deg i løpet av 48 timer etter mottatt forespørsel.

Sjekk alltid at alle datoer og klokkeslett er i henhold til dine ønsker. Skulle det være noen misforståelser, ber vi deg ta kontakt med oss umiddelbart. Vi gjør oppmerksom på at mange restauranter og nattklubber ikke tar i mot bestillinger før 30 dager før.

Mange bestillinger må bekreftes med kundens kredittkortnummer og utløpsdato. Kortet vil ikke bli belastet av Kongenavmiami, men fungere som en garanti for reservasjonen. Dette er vanlig på de fleste internasjonale restauranter, hoteller og tjenester som Kongenavmiami bruker Husk alltid å oppgi ditt mobilnummer ved bestilling, slik at hotellet eller restauranten har mulighet til å komme i kontakt med deg.

Kundens plikter:
Kunden er pliktig til å sjekke at all informasjon om datoer, navn og klokkeslett er i overenstemmelse med egne ønsker. Hvis noe ikke er korrekt skal Kongenavmiami kontaktes umiddelbart.

Våre bestillingshonorarer:
Alle honorarer gjelder per reservasjon:
Kr 375,- for inntil 4 personer
Kr 595,- for 5-8 personer
Ved grupper på 9 eller fler gjelder egne satser.
Kontakt oss for informasjon.

Ved reservasjoner mindre enn 24 timer før tjenesten skal benyttes, kommer et ekspress tillegg på 50 %. Vi gjør oppmerksom på at vårt bestillingshonorar ikke er refunderbart etter bekreftelse via telefon eller mail.

Regelverk for medlemsskap i Kongen av New York

 • Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras til andre. Det er mulig å kjøpe egne medlemsskap for bedrifter. Ta kontakt med oss for mer informasjon.
 • Medlemsskapet koster 900 kr per år og gjelder fra den datoen betalingen er registrert hos oss
 • Medlemsavgiften betales med et kredittkort direkte på våre nettsider. Når betalingen er godkjent, vil du få tilsendt en epost med brukernavn og passord
 • Alle medlemmer må ha fyllt 18 år da de melder seg inn
 • Medlemsskapet løper til oppsigelse. Oppsigelsesfristen er to måneder, og du vil få tilsendt en epost fra oss tre måneder før medlemskapet skal fornyes
 • All informasjon fra våre nettsider er rettighetsbeskyttet under åndsverkloven. Det er ikke tillatt å kopiere, videreformidle, eller på noen som helst måte distribuere innholdet til andre
 • Brudd på dette regelverket kan føre til umiddelbar eksklusjon
 • Alle fordeler (bortsett fra tilgang til nettsidene og de beste priser på hotell) vil kunne endres. Noen tilbud vil falle bort, mens andre vil komme til.Betaling:
Betalingen foregår via faktura eller med et kredittkort. Hvis du ønsker å betale med kredittkort kan dette gjøres online på våre nettsider. Vi aksepterer betaling med Visa, Mastercard og Eurocard.

Endring og avbestilling:
Det tillates å gjøre en endring på en reservasjon uten ekstra kostnader. Kongenavmiami kan imidlertid ikke garantere at endringen aksepteres av hotellet, restauranten eller hos andre leverandører. Kontakt oss ved spørsmål om din reservasjon.

Avbestillinger:
Gebyrene for avbestilling vil variere med hvilket hotell, restaurant eller tjeneste som er bestilt, samt tidspunktet endringen/avbestillingen foretas på. Om du må avbestille, ta kontakt med oss for informasjon om gebyrer.

Vi gjør oppmersom på at vårt bestillingshonorar ikke er refunderbart ved endring/avbestilling.

Kansellering/no-show
Hvis man uteblir fra en reservasjon uten å informere om dette, vil det tilkomme et gebyr eller i enkelte tilfeller full betaling fra det aktuelle stedet. Gebyret vil bli belastet det kredittkortet som ble brukt som garanti ved bestilling.

Standard på tjenestene/produktene vi tilbyr:
Vi gjør oppmerksom på at de anbefalinger og reservasjoner vi gjør, er basert på vår egen, subjektive mening. Vi har ikke tatt hensyn til andre kategoriseringer i vår bedømming. Hvis du allikevel er misfornøyd med standarden, eller med andre forhold, skal det aktuelle sted umiddelbart kontaktes. Dette for å forsøke å få til en løsning lokalt. Du kan også kontakte Kongenavmiami via telefon eller epost, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, både om de stedene som gjør alt riktig eller de som ikke lever opp til forventningene.

Viktig informasjon til deg som har bestilt bord på restaurant:
Ankom restauranten i tide og kom gjerne 10 minutter før din reservasjonstid.
Oppgi ditt navn til hovmester/Maitre D`med en gang.
Vi gjør oppmerksom på at noe venting kan forekomme, selv om bord er bestilt til et visst tidspunkt.
Ved forandring i antall personer skal dette oppgis til restauranten så tidlig som mulig. Ved store endringer kan gebyrer forekomme. Ved forsinkelse skal dette oppgis til restauranten. De fleste restauranter vil akseptere en forsinkelse på inntil 10 minutter hvis man har gitt beskjed på forhånd. Utover dette, eller hvis man ikke har gitt beskjed om forsinkelsen, vil reservasjonen normalt avbestilles.

Vi gjør oppmerksom på at de fleste restauranter vi anbefaler har en dresscode. Vi oppfordrer alle å følge restaurantens retningslinjer eller anbefalinger. NB: Ikke møt opp til din reservasjon synlig beruset.

Bar/nattklubbreservasjoner:
Vi reserverer i utgangspunktet kun bord. Ved enkelte tilfeller kan vi ordne/booke gjesteliste, men det gjelder kun for våre medlemmer. Det er ingen 100 % garanti for at man da kommer inn, da dette alltid avgjøres av utestedets personell. Vi gjør oppmerksom på at alle nattklubber vi anbefaler og reserverer har en dress code. Vi oppfordrer alle å følge stedets retningslinjer eller anbefalinger.

Noen tips:

 • Ikke møt opp til din reservasjon synlig beruset
 • Vi anbefaler noen av verdens mest populære utesteder, og det kan ofte være kø ved inngangen. Opptre høftlig og dannet!
 • Alle reservasjoner og gjestelister krever at man kommer i likt antall når det gjelder kjønn, eller en overvekt av damer. Dette er en policy som ikke er laget av Kongenavmiami, men av de fleste utesteder vi anbefaler


Vi gjør kun nattklubbreservasjoner i forbindelse med hotell og/eller restaurantreservasjoner

Spa-reservasjoner
Møt opp senest 10 minutter før din reserverte tid.

Frisørtime
Møt opp senest 10 minutter før din reserverte tid.

Hotellreservasjoner
Normal tid for innsjekking er kl 15 og for utsjekking kl 12. Alt utover dette må avtales direkte med hotellet. Frokost er normalt ikke inkludert såfremt dette ikke oppgis spesielt. Om du er misfornøyd med standarden eller andre forhold ved hotellet, ta kontakt med betjeningen umiddelbart, slik at hotellet gis en mulighet til å rette opp i problemet.

Kongenavmiami kan aldri garantere at vi gir deg den rimeligste tilgjengelige pris, selv om det selvfølgelig er et av våre mål.

Privat transport:
Møt opp til avtalt sted til riktig tid. Gjør deg selv til kjenne for sjåføren. Hvis man ikke får lokalisert sjåføren, skal han kontaktes på det oppgitte telefonnummer. Telefonummeret vil man få fra Kongenavmiami før avreise. Ved henting på flyplasser kan parkering av biler ofte være et problem. Dermed må man ofte ringe sjåføren så fort man har landet, slik at bilen kan gjøre helt frem til den aktuelle terminalen. Det kan påbergnes høyere pris ved forsinkelser, selv om dette skyldes flyselskapet eller værforhold. I slike tilfeller er kunden selv ansvarlig for de ekstra kostnadene.

Personlig shopper
Møt opp senest 10 minutter før din reserverte tid.

Gruppereiser

Hotell
Det er til enhver tid hotellets egne avbestillingsregler som gjelder. Disse varierer fra hotell til hotell. Ved aksept av tilbud er det kun mulig å gjøre forandringer eller kanselleringer på inntil 10% av rommene i bestillingen. Utover dette er det ingen refusjon.

Fly
Etter aksept av tilbud og frem til 60 dager før avreise er 30% ikke refunderbart. Nærmere enn 60 dager før avreise er det ingen refusjon. Ved redusering av antallet så kan det aldri avbestilles flere plasser enn at bestillingen fremdeles er en gruppe hos flyselskapene. Normalt er dette 10 eller 12 reisende. Ved store grupper er kun 10% av antallet mulig å kansellere.

Restauranter og nattklubber
Ved avbestilling gis det ingen refusjon. Vi må garantere en viss omsetning mot restaurantene og denne forhåndsbetales av oss ved bestilling. Resetaurantene gir ingen refusjon ved redusering av antaller personer eller ved kanselleringer.

Personlig møte:
Vi har ofte personlige møter med våre kunder/klienter. Ta kontakt for betingelser.

Reklamasjoner:
Eventuelle reklamasjoner skal sendes skriftlig til Kongenavmiami senest 14 dager etter at tjenesten ble/skulle blitt benyttet. Vi anbefaler alle våre kunder å ta vare på skriftlig dokumentasjon, kvitteringer og annet som kan forenkle reklamasjonsbehandlingen

Vi hjelper deg over hele verden. Ta kontakt her!

Forespørsel

Forespørsel

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.