+47 2242 7600
reservasjon@kongenavmiami.no
Home » Opplevelser

Opplevelser

Helikopter

Hvem drømmer vel ikke om å se Miamis berømte South Beach og skyline fra et fugleperspektiv? Vi hjelper deg med å få denne drømmen til å gå i oppfyllelse!
Vi samarbeider med et selskap som har de beste og nyeste helikopterne i Miami. Du kan velge mellom turer med en varighet på 15, 20 og 30 minutter. Det er også mulig å bestille helikopteret for en time eller mer. Hvert helikopter har plass til inntil 6 personer. Kanskje skal du ut til the Florida Keys og er lei av å sitte i kø? Eller du skal til Orlando og vil ankomme med stil?
Vi hjelper deg med planlegging og bestilling. Kontakt oss for et tilbud idag!

Cruise
Se Cruise detalj

Private fisketurer
Lyst til å ta en fisketur i Miami? Vi kjenner den kuleste kapteinen med den beste og nyeste båten!

Utleie av private yachter
Vi kan tilby våre kunder eksklusive avtaler, slik at du kan finne drømmebåten for din neste ferie på de syv hav!

Lei en båt
Hvem har vel ikke lyst på en tur ut på sjøen når man er i Miami. Vi hjelper deg med alle mulige slags båter. Trygt og godt. Vi har kvalitetssikret alle våre leverandører.

Lei en drømmebil
Hvem har vel ikke fantasert om å cruise rundt i en Maserati, Ferrari eller kanskje en Aston Martin? Nå kan fantasien bli virkelighet!
Vi hjelper deg med å bestille noen av verdens festeste biler!

Golf
Hvem er klar for en runde på den legendariske banen Blue Monster på Doral? Kongen av Miami tilbyr ekslusiv tilgang til noen av USA´s mest prestisjefylte baner. Booker du hotell via oss, hjelper vi deg med tee time. Vi kan også tilby adgang til eksklusive baner i Acapulco og Curacao for våre kunder.

Plannlegger du bryllup?
Vi ordner de mest romantiske bryllupspakkene på de beste hotellene i Miami. Har du en drøm om å gifte deg på stranda i Miami, men samtidig ønsker at bryllupet skal være eksklusivt og romantisk? Da hjelper vi deg!
Vi har også erfaring med å ordne bryllup i New York og Las Vegas, hvis du drømmer om ditt eget "Sex & Singelliv" bryllup!

Limousine
Vi skaffer alt fra de feteste Hummer H2 Jet Edition med plass til 25, til en Maybach Mercedes for deg som vil ha stil, men ikke show off.
Dette ordner vi i hele verden!

Eksklusive private villaer
Vi kan tilby leie av eksklusive villaer til utleie i Florida og i enkelte andre områder.

Prøvekjør en sportsbil
Lyst til å teste dine kjøreferdigheter i noen av verdens raskeste biler? Vi kan hjelpe deg med å oppfylle denne drømmen!
Prøvekjør biler som Ferrari og Lamborghini på en bane, med opplæring fra en profesjonell sjåfør inkludert.
Skal du arrangere en reise for dine kunder, leverandører eller dine ansatte, vil dette være en aktivitet som garantert vil falle i smak.

Events
Vi kan arrangere de største eventer eller mindre og mer spesielle arrangement. Trenger du en Master Chef til å lage middag til deg og dine gjester? Vi fikser det. Vil du ha en internasjonal DJ til å spille på festen din? Vi vet hvem! Ta kontakt med oss så kan vi sammen lage en utrolig opplevelse for alle!


Vi hjelper deg over hele verden. Ta kontakt her!

Forespørsel

Forespørsel

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.