+47 2242 7600
reservasjon@kongenavmiami.no
Home » Om oss

Om ossEtter stor suksess med Kongen av New York lanserer vi nå Kongen av Miami.

Kongen av Miami har som ambisjon å velge ut de aller beste hoteller for dere og tilby dere de aller beste priser! Vi har som regel gratis oppgraderinger, resort credit, hver 3. natt gratis el.l. Slik at våre kunder skal få de beste tilbud og opplevelser på noen av de kuleste hotellene i Florida.

Vi jobber tett med hoteller som Mondrian, Fountainebleau, SoHo Beach House, W, Gansevoort South Beach, Delano, Shore Club og mange flere designhoteller, billige og kule hoteller eller absolutt luksus hoteller, som f.eks The Setai.

Vi sørger også for at du kommer inn på de hotteste restauranter og de mest trendy nattklubbene. Reiser du med familien vet vi hvordan dere skal få maks ut av oppholdet også når man reiser med barn.

Kongen av Miamis tjenester skal være tilgjengelig for alle. I hvert fall for alle med stil!

Vår ekspertise strekker seg rundt kloden, men hovedfokus er på de mest besøkte storbyene verden over. Og vår ambisjon er å hele tiden ha de beste prisene på de kuleste hotellene i verden og samtidig anbefale og få våre kunder inn på de aller mest populære restauranter og nattklubber.

Vi er et nettverk av personer som rapporterer daglig om nye etablissementer og events over hele verden. Vår jobb er å vite hva som skjer, hvor det skjer og når det skjer. Vi samarbeider med bl.a nattelivsimpressarioer, pr-selskaper, journalister, celebriteter, jetsetere, nattklubbeiere og promotion-selskaper i vår jakt på det perfekte nye stedet, som vi alle bare MÅ besøke. I Miami har vi et partnerskap med Patrik Slettman , som er VIP direktør på 6 av de 8 hotteste nattklubbene i Miami. Han har lang erfaring og meget stort nettverk i Miamis nattklubbverden. Han har til enhver tid komplett oversikt over hva som skjer hvor og ikke minst på hvilke dager. Slik at vi til enhver tid sender våre gjester på de kuleste steder.

Vår kundeservice består av noen av Norges beste reiselivskonsulenter med lang erfaring på USA og Miami og Florida spesielt.

Nå kan du selv ta det med ro, og vite at det bare er å kontakte oss, så ordner vi din reservasjon. Det være seg i Miami, Fort Lauderdale, Puerto Rico, Key West eller New York, København, London eller hvor din neste reise måtte ta deg!

Grunnlegger

Atle Hovde (37) er grunnleggeren og Adm. Direktør i Kongen av New York og Concierge Masters..
les mer

Karriere

Vil du være en del av et spennende selskap i vekst?..
les mer

Investor

For forespørsler vedrørende investeringsmuligheter..
les mer

Kundeservice

Vårt mål er å tilby våre kunder en personlig og profesjonell service på høyeste nivå..
les mer

Leverandører & Partnere

Vi samarbeider med verdens beste hoteller, restauranter, nattklubber, barer, limousine-selskaper..
les mer

Vi hjelper deg over hele verden. Ta kontakt her!

Forespørsel

Forespørsel

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.