+47 2242 7600
reservasjon@kongenavmiami.no
Home » Grunnlegger

Grunnlegger


Atle Hovde (37) har tidligere bl.a. vært hotelldirektør og konseptutvikler på designhotellet Grims Grenka. Hotellet ble kåret av Wallpaper og Fortune Magazine til et av verdens 50 beste med utestedet Q Lounge og restauranten Madu; kåret til en av verdens hotteste restauranter av Conde Nast Traveller. Atle var også grunnlegger og administrerende direktør i nettreisebyrået Zolong.

Hans forkjærlighet for New York er viden kjent og han har med dette selskapet åpnet alle sine spennende kontakter og etablerte nettverk innen hotell-, restaurant- og utelivsverden for Kongen av New York, slik at alle våre kunder skal få oppleve de absolutt beste stedene NYC har å by på!

Nettverket og kontaktene er også åpnet i mer enn 50 andre storbyer jorden rundt og på noen av de meste kjente feriedestinasjonene som finnes. Det er opparbeidet et hemmelig bibiliotek basert på egne erfaringer og opplevelser med noen av de beste hoteller, kuleste restauranter og hotteste nattklubber, hvor Atle har brukt sitt kontaktnett for å sikre dere de beste avtaler og tilganger!
Kontakt: atle@kongenavmiami.no

Co-founder og styreformann
Jan E. Dietrichson (68) er en av ”the grand old men” i norsk reiseliv. JED har utdannelse fra Krigsskolen, Bedriftsøkonomisk Institutt og Harvard (AMP). Han har innehatt de fleste posisjoner i reiselivet og har tidligere vært både styremedlem og President i Den Norske Reisebransjeforening. JED har leder- og styrebakgrunn fra mange sentrale reiselivsbedrifter bl.a. adm dir i Winge Reisebureau, styreformann i Holmenkollen Park Hotell, Nordic Cruise Service, Reisetorget og styremedlem i Peppes Pizza. ”

Vi hjelper deg over hele verden. Ta kontakt her!

Forespørsel

Forespørsel

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.