+47 2242 7600
reservasjon@kongenavmiami.no
Home » Fontainebleau - Hver 5. natt gratis

Fontainebleau - Hver 5. natt gratis

Bo på det fantastiske og hotte Fontainebleau og få hver 5. natt gratis. Et meget kult hotell med stor strandlinje. Hotellet ligger litt høyt oppe, men har ALT av fasiliteter. Alt du trenger, finner du på hotellet! Et av våre absolutte favoritthoteller og i sommer har vi kampanjepriser! 

  

 

De har restaurantene Gotham Bar and Grill og Scarpetta fra New York og ikke minst Hakkasan fra London på hotellet. Den første asiatiske restauranten med stjerne i Michellin-guiden. De har også fire mere casual restauranter og det er alltid herlig stemning og DJ på deres Beach Club La Cote. Nattklubben LIV, som er Miamis største og en av verdens hotteste akkurat nå, ligger der. Det gjør også den eksklusive lounge/nattklubben Arkadia. Herlig stemning ved poolen hver dag. Hoteller ligger 10 min i taxi fra South Beach. Vi hadde Nyttårsparty med Lady Gaga der i fjor og Tom Cruise bodde der når vi var der i sommer. Hotellet er også velegnet for barnefamilier med eget barnebasseng og Kid´s Club og det er mye å se og gjøre for store og små!

Vi tilbyr nå hver 5. natt gratis. Vi reserverer deg selvfølgelig også inn på de riktige restauranter og nattklubber i Miami!


Vi hjelper deg over hele verden. Ta kontakt her!

Forespørsel

Forespørsel

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.