+47 2242 7600
reservasjon@kongenavmiami.no
Home » Cruise » Celebrity Cruises

Celebrity Cruises


Celebrity er et av de raskest voksende rederiene på det norske markedet. Skipene her er mindre enn hos Royal Caribbean, men er mer eksklusive, og har et større fokus på mat og interiør. De nyeste skipene i flåten kalles for Solstice-klassen og har plass til 2800 passasjerer. Det finnes også barneklubber her, men også flere aktiviteter for voksne gjester som vil ha det lille ekstra. Aktiviteter ombord kan være alt fra kurs i drinkmiksing, tegning, matlaging og mye, mye mer. Skipene har flotte, elegante spa-avdelinger og flotte treningsfasiliteter.

Fasilitene ombord er mange og allsidige. Her finnes alt fra putting green med ekte gress, casino, martinibar og mye, mye mer.

Restaurantene er meget gode og tilbyr et variert utvalg tilpasset selv den mest kresne gane. Her finnes alt fra flotte buffet-restauranter, til de mindre spesialrestaurantene med nydelig mat og service. Det er også mye fokus på en sunn livsstil, slik at valgmulighetene er mange også for de som vil leve sunt også i ferien.

Vi hjelper deg over hele verden. Ta kontakt her!

Forespørsel

Forespørsel

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.