+47 2242 7600
reservasjon@kongenavmiami.no
Home » Cruise » Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises

Dette er skipene for deg som vil ha det lille ekstra i løpet av ferien din. Azamara består av kun to mindre skip, med fokus på spennende reiseruter der de andre skipene ikke kommer til. Skipene har plass til 694 passasjerer og har et mannskap på 408. noe som medfører at servicenivået er meget høyt.I mange havner ligger skipet i flere netter, slik at du virkelig får tid til å utforske de spennende reisemålene skikkelig.

Maten er fantastisk, og vin til maten er inludert. I tillegg til hovedrestauranten, som holder høy klasse, har de to spesialrestauranter; Aqualina, en herlig restaurant inspirert av kjøkkenet rundt Middelhavet, samt Prime C, et klassisk og meget bra steakshouse.

I tillegg finnes det cafe, en snack-bar, en kaffebar og en herlig lounge for å nyte den tradisjonelle britiske «afternoon tea». Skipene har også et flott spa med treningsfasiliteteter, casino, show om kveldene og mye, mye mer.

Som nevnt innledningsvis er de spennende reiserutene et av Azamara Cruise´s største fordeler. Ta kontakt med oss for bestilling og mer informasjon.

Vi hjelper deg over hele verden. Ta kontakt her!

Forespørsel

Forespørsel

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.